Bon Jovi focicsapatot vett

Vágólapra másolva!
Az énekes Jon Bon Jovi nemrégiben egy egész focicsapaptot vásárolt magának. A philadelphiai csapat tulajdonosa megígérte: néha ingyenkoncertet ad majd a bérleteseknek. 
Vágólapra másolva!

Úgy látszik, Jon Bon Jovi igen elkötelezett az amerikai futball iránt: az énekes nemrégiben megvásárolt egy egész focicsapatot.

Az együttes hivatalos oldalahttp://www.islandrecords.com/bonjovi/curtain.lasBon Jovi-linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/kultura,_muveszet,_tarsadalom/muveszet/zene/mufajok/pop,_rock/pop,_rock_eloadok/kulfoldi_enekesek/Bon_Jovi/

"Imádom a focit, mindig is imádtam. Ez az egyetlen sport, amit tényleg át tudok érezni. Philadelphia nagyon sportszerető város. Lehet tudni, mit gondolnak a sportcsapataikról. Szeretik őket szeretni, és szeretik őket utálni" - nyilatkozta a philadelphiai focicsapat tulajdonosa.

Bon Jovi azt is megígérte, hogy a bérlettulajdonosokat egyszer-egyszer koncerttel is meglepi, de azért nem fog túlzásokba esni. "Nem én leszek a szórakozás a félidőben. Én a tulajdonos kabinjában ülök majd."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!