Bajban az MTV zenecsatorna

Vágólapra másolva!
Jack Osbourne állítólag bajba sodorta az MTV-t: lehet, a zenecsatornát betiltják Nagy-Britanniában a szabad szájú valóságshow-sztár válogatott káromkodása miatt.
Vágólapra másolva!

Ozzy Osbourne tinédzser fia disznó szavak tömkelegét hadarta el, amelyeket a csatorna nem sípolt ki megfelelően, és ráadásul délelőtt 11-kor adta le a jelenetet. Ezek után a brit Független Televíziós Bizottság figyelmeztette a zenecsatornát, és akár be is tilthatja, vagy nagy összegű bírsággal sújthatja, de mindenesetre "komoly szankciókra" lehet számítani az Osbourne csemete szitkozódása miatt. A csatorna vezetői "emberi tévedésnek" tartják a fiaskót.

Black Sabbath: a lényeg egyben/szorakozas/zene/20030915black.html

Korábban arról írtunk, hogy a Black Sabbath volt énekesének felesége, a The Osbournes című műsorában szereplő családanya azt nyilatkozta, az otthonukban folyamatosan jelenlévő kamerák zavaróvá váltak számára. A vastagbélrákkal küzdő Sharon Osbourne ezért kijelentette, azt akarja, hogy a következő tíz epizód után a tévések távozzanak tőlük. Az asszony, akinek betegségét a műsor elindulása után diagnosztizálták, az ABC csatorna hírprogramjában azt is elmondta, már bánja, hogy családja élete képernyőre került.

Ez egy korábbi állapot volt - azóta a műsor folytatódott, mivel az asszonyon a gyógyulás jelei mutatkoztak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről