Bruce Willis Irakban koncertezett

Vágólapra másolva!
Az amerikai színész, aki akciófilmjeiben rendre megmenti a világot a földönkívüli-fenyegetéstől vagy galád terroristáktól, Irak északi részén, egy katonai repülőtéren adott koncertet rockbandájával.
Vágólapra másolva!

Több száz amerikai katona vett részt a szíriai határtól mindössze harmincöt mérföldre megrendezett koncerten, melyet a népszerű amerikai akcióhős, Bruce Willis adott zenekarával, hogy némi vidámságot csempésszen a külhonba rendelt bajtársak életébe. A mozisztár zenekara a sivatagi légibázison rock'n'rollt és bluest játszott a hálás katonáknak, akiknek túlnyomó része nem tudott róla korábban, hogy Willis énekel is a színészkedés mellett.

"Jót tesz a morálnak. Ő a kedvenc színészem és az én korosztályom. Ő egy macsó színész, és a katonák igazából egy akciófilm hősével tudnak azonosulni. Ő valóban egy férfias fickó" - kommentálta a fellépést a 45 éves Michael Linnington, a 187. gyalogszázad parancsnoka.

"Azért vagyunk itt, hogy támogatásunkat kifejezzük. Ha elcsípitek Szaddám Huszeint, akkor csak pár másodpercet kérek, adjátok át nekem" - közölte Willis, általános derültség közepette.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!