Vágólapra másolva!
Az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának hétfő esti rangadóján a Birmingham hazai pályán 3-1-re győzte le a hollywoodi sztárszínészek csapatát, a Wrexhamet. A meccs nem elsősorban a gólok, sokkal inkább James McClean újabb balhéja miatt marad emlékezetes.

A Wrexham együttesének játékosa, James McClean ismét összetűzésbe keveredett az ellenfél szurkolóival. 

James McClean
James McCleant nem nehéz kihozni a sodrából 
Fotó: X

James McClean ismét balhézott

A 104-szeres ír válogatott játékos tavaly a Mansfield elleni FA-kupa-meccs után balhézott a drukkerekkel, most a Birmingham fanatikusai hozták ki a sodrából - írja a The Sun.

A 35  éves játékost - aki maga jelentette, hogy autizmussal diagnosztizálták -

 a 83. percben cserélte le az edzője, a bonyodalmak pedig ekkor kezdődtek. A hazai csapat szurkolói ugyanis elkezdték dobálni a Wrexham focistáját, aki az egyik, Bovril nevű marhahúsos italt el is kapta és úgy csinált, mintha inna belőle és "megköszönte" az ajándékot.

Itt még nem volt vége a sztorinak, a drukkerek folyamatosan inzultálták a McCleant, aki nem is hagyta magát, folyamatosan mutogatott a nézőtér felé, miközben kispad felé tartott.

Ami a meccset illeti, hiába szerzett vezetést a Wrexham Marriott révén már a 3. percben, Stansfield duplájával és Iwata góljával 3-1-re nyerni tudott a Birmingham. Az amerikai sztárszínész, Ryan Reynolds és Rob McElhenney által tulajdonolt Wrexham így is az első helyen áll újoncként a League One-ban, a jobb gólkülönbségének köszönetően éppen a Birmingham előtt vezet. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!