Bon Jovi: kisbaba és új lemez

Vágólapra másolva!
November 3-án jelenik meg a This Left Feels Right címet viselő zenei anyag, amely a korábbi nagy Bon Jovi-slágerek akusztikus, újrakevert verzióit tartalmazza majd.
Vágólapra másolva!

Két vadonatúj felvételt is lesz majd a lemezen, a Last Man Standing, valamint a Thief of Hearts című dalokat is hallhatják majd a rajongók. Beindult tehát a Bon Jovi gépezete, olyannyira, hogy a PR-felelősök is dolgozni kezdtek: a napokban számos más hír is napvilágot látott, elsősorban Jonnal kapcsolatban. Egy interjúban megkérdezték az énekestől, igaz-e a hír, hogy gyereket várnak, amire sejtelmes mosolygás közepette igennel válaszolt.

A sztori húsz éve, még 1983-ban kezdődött, mikor John Bongiovi egy New York-i lemezstúdióban dolgozott amolyan lóti-futiként, mindössze heti ötven dollárért. Kávét készített, padlót söpört, és ha kiüresedett a stúdió, saját dalait próbálgatta. Az első nagy slágerük, a Runaway ismertté tette az Egyesült Államokban a családilag olasz gyökerekkel rendelkező John köré gyülekező csapatot, majd az első és a második lemezzel a Kiss és a Scorpions előzenekaraként turnéztak. A tanulóévek után, 1986-ban jött a harmadik album, a nagy áttörés: a Slippery When Wet negyven hetet töltött a Billboard listáján (hetet az élen), Jon a Rolling Stone magazin címlapjára került és nők ezreivel kedveltették meg a "pop-metált".

Azóta pár éves megszakításokkal szinte folyamatosan a nemzetközi zenei élvonalba tartoznak, és az akusztikus lemez ötlete is régóta érlelődik: az MTV zenecsatorna Unplugged sorozatát is egy emlékezetes Jon Bon Jovi - Ritchie Sambora fellépés inspirálta, még 1989-ben az MTV díjkiosztóján adták elő hatalmas sikerrel a Wanted Dead Or Alive-ot és a Livin' On A Prayert.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről