A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Stones elringatja Hongkongot

Vágólapra másolva!
A Rolling Stones mégis fellép Hongkongban jövő hónapban, bár az előjelek nem voltak kedvezőek. A zenekar turnémenedzsere, Michael Cohl jelezte, hogy november elején két koncertet ad majd a csapat egy helyi ünnep keretein belül.
Vágólapra másolva!

A Harborfest elnevezésű ünnepségsorozat bevallott célja, hogy újra életet leheljen a mostanság kissé magára maradt városba, hogy ismét turisták százezreit csábítsa magához, ugyanis a SARS-tól való félelem egész évben távol tartotta az üzletembereket és a turistákat is, írja a CBS. A pénteken kezdődő és egészen novemberig tartó fesztivál további neves fellépői közt találjuk Prince-t, José Carrerast, Carlos Santanát és a Westlife-ot.

A Stones fellépéseinek további érdekessége, hogy Jagger és csapata a negyvenéves történetük során még soha nem léptek fel az immár kínai városban, bár több ízben hívták őket. "Megkaptuk Hongkongból az előleget, az együttes jogászai már aláírták a szerződést" - közölte Cohl, így öntvén tiszta vizet a pohárba. A városban nagy volt a bizonytalanság a koncerteket illetően, ugyanis a fesztivál szervezői korábban már úgy hirdették Keith Richarsék fellépését, mintha már kezükben lenne az aláírt szerződés - ezért persze különféle támadások érték a céget.

A WHO adatai szerint idén 8 ezernél is több ember kapta meg az atípusos tüdőgyulladást és eddig 774 halt meg a betegség miatt. Az esetek nagy részét Kínából jelentették (5300 beteg) és Hongkong komolyan kivette részét ebből, 1755 esettel. Kínában összesen 648 halottat hagyott maga mögött a SARS, Hongkongban pedig 83 személy vesztette életét miatta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!