A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Madonna a rendet, Guy a káoszt szereti

Vágólapra másolva!
Madonna arról beszélt egy tévéshow-ban, hogy számára Britney Spears olyan, mint egy kishúg. Elárulta azt is, hogy az ifjú énekesnő gyakran fordul hozzá tanácsért, majd beszélt a házasság nehézségeiről is.
Vágólapra másolva!

"Úgy tekintek rá, mint egy kishúgra. Többször kért tőlem tanácsot a karrierjével kapcsolatban" - közölte a pop királynője, mikor Jay Leno műsorában volt az egyik sztárvendég. Britneyvel kapcsolatban így folytatta: "A legfontosabb dolog, amit próbálok megértetni vele az, hogy ez valójában nem az igazi élet. Nem vehet mindent komolyan, amit az emebrek beszélnek. Én igazán meg tudom érteni azt, amin ő most átmegy. Ebben tudok neki segíteni."

Persze nem csak az új lemezével rögvest az USA lemezeladási listáinak élére ugrott szőke énekesnő volt a téma, Madonna mesélt a brit rendezőhöz, Guy Ritchievel való házasságáról is: "A házasság nem könnyű dolog. Egy nagy kihívás, különösen két határozott embernek, akik összeköltöznek. Guy a káoszt szereti, én pedig a rendet kedvelem" - elmélkedett Madonna.

Madonna nem csak a zenei, hanem az üzleti életben is sikeres: gyermekjátékokhoz adja nevét. Az angol rózsák című mesekönyvének sikerét látva a Signatures Network és az énekesnő-színésznő aláírtak egy együttműködési szerződést különböző, gyerekeknek szánt tárgyak forgalmazására, írta a USA Today.

"Nagyon örülök a lehetőségnek, hogy esélyem nyílt arra, hogy kifejlesszek egy sor csodálatos terméket, melyek kiegészítik és folytatják a könyvet és így juttatják el a pozitív üzenet a gyerekekhez" - lelkendezett a művésznő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!