Shakira neurotikus és megszállott

Vágólapra másolva!
Bár Shakira nemigen kényeztette el rajongóit az elmúlt időkben, mégsem lehet azt állítani, hogy babérjain pihent volna. Az apró énekesnő az új DVD-ről és élő koncert-CD-jéről beszélt a napokban.
Vágólapra másolva!

"Amióta véget ért az előző turném, úgy dolgoztam, mint egy állat. Azon ügyködtem, hogy összeálljon ez a DVD és a koncert-CD" - nyilatkozta a kolumbiai énekesnő, a múlt héten kiadott Live & Off the Record című anyaggal kapcsolatban. Mint már írtunk róla, a csomag tartalmaz egy 10 dalból álló koncert CD-t, egy 90 perces - Rotterdamban felvett - koncertfilmet és egyéb, színpad mögötti jeleneteket, életképeket az öltözőből, interjúkat.

"Ha a rajongók megnézik a dokumentumfilmet, rájönnek majd, hogy én egy neurotikus, megszállott, mániákus perfekcionista vagyok, és nem tudom, hogy ők szeretik-e majd ezt az énemet. De abban biztos vagyok, hogy részben megértenek majd. Tudniuk kell, hogy mi miért van az életemben, miért harcolok, mi inspirál, mi az, ami mozgat engem. Úgy érzem, hogy most sokkal közelebb vagyok hozzájuk, mint korábban bármikor" - magyarázta Shakira.

Az energikus énekesnő akkor is csak zenével foglalkozott, mikor épp nem a DVD elkészítésével bíbelődött. Az elmúlt hónapokban hatvan dalt írt az új - cím nélküli - lemezére, és a közeljövőben fogja eldönteni, hogy melyik az a tizenkét szám, mely felkerülhet az albumra.

"Ez a lemez annyira személyes! Ez egy nyílt, őszinte album lesz, és úgy fog működni, mintha egy tükör lenne. Mindegyik dalban viszontlátom magam, a tükörképemet. A dalszövegeken keresztül is egyre többet tudok meg magamról, és úgy vélem, hogy ez egy örök, véget nem érő folyamat" - elmélkedett Kolumbia büszkesége.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről