Enrique Iglesias egymilliárdos piacon hódít

Vágólapra másolva!
A spanyol énekes életében először lép színpadra a Indiában, ahol teltházas koncerteket ad. A zenész azt reméli, turnéja segít eladni új lemezét az egymilliárd lakosú dél-ázsiai államban is.
Vágólapra másolva!
Forrás: Hölgyfórum
Forrás: Hölgyfórum

A latin sztár előadója azért utazott a világ második legnépesebb államába, hogy népszerűsítse legújabb, Seven című albumát. Útja fontos állomása volt az India üzleti élet, és szórakoztatóipar egyik központja, a kelet-indiai kikötőváros, Bombay, ahol teltházas koncertet adott. "Ez az első utam Indiában, ahol nagyon barátság-osak és vendégszeretőek az emberek" - mesélte Enrique Iglesias, aki több más helyi nagyvárosban is fellép.Legközelebbi koncertjét, április 14-én a déli Bangalore-ban adja - írta a Wenn hírügynökség.

Egy évvel korábban, 2003 tavaszán a Rolling Stones is turnézott Indiában, ahol azonban a több évtizede zenélő brit együttes csak mérsékelt sikert aratott. A Stones ugyancsak fellépett Bombayben és Bangalore-ban, de mi9ndkét helyen nehezen fogytak a koncertbelépők. BBC által idézett érdeklődők azt mondták, a Rolling Stones nem tartozik a kedvenceik közé, de kíváncsiak a nyugati együttes produkciójára.

Nem így az Enrique Iglesiasra jegyet váltók. "Nem csak a hangja jó, de remek táncos is" - sorolta eghy indiai rajongó a spanyol énekes imázsához tatozó tulajdonságokat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!