Vágólapra másolva!
Stevie Wonder több mint kilenc éve, 1995 óta nem jelentetett meg stúdióalbumot, ezért az amerikai közönség kitörő lelkesedéssel fogadta a hírt: június 8-én az afroamerikai sztár Time 2 Love címmel új lemezt dob piacra.
Vágólapra másolva!

A rajongók és maga Stevie is biztosak abban, hogy az új album túl fogja szárnyalni az előző, Conversation Peace című lemez 366 ezres eladását, a tengerentúlon máris elkezdődött a Stevie Wonder visszatérése körüli tömeghisztéria, ami köztudottan jót tesz az eladásoknak.

A lemez megjelenésével egy időben Wonder a legnépszerűbb amerikai tévéműsorokban fog fellépni, de ő maga is több díjátadó, illetve esemény házigazdája lesz.

Stevie Wonder 1950-ben született, látását a születésénél fellépett oxigénhiány következtében veszítette el. Énekelni négyéves korában kezdett, kilencévesen már több hangszeren is játszott.

Első albuma 12 éves korában jelent meg (melyet személyes példaképének, Ray Charlesnak ajánlott), ezt követően pedig még abban az évben új albummal jelentkezett a csodagyereknek kikiáltott fiú.

Pályafutása során több mint harminc stúdióalbumot adott ki, melyek szinte kivétel nélkül mind a legendás Motown kiadónál jelentek meg. Karrierje során eddig olyan sztárokkal énekelt együtt, mint Paul McCartney vagy Elton John, nagy részben neki köszönhető, hogy az olyan tradicionálisan afroamerikai stílusok, mint a soul és az R&B, széles körben is elterjedhettek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!