A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Nézze meg nálunk Ákos új klipjét!

Vágólapra másolva!
Elkészült Ákos legújabb szerzeményének stúdiófelvétele és klipje - utóbbi meg is tekinthető az [origo]-n. Az utolsó hangos dal a kisstadionbeli koncert címadó száma.
Vágólapra másolva!

Először május 7-én volt hallható a dal a rádiókban, s már el is készült a klip a nótához. A tervek szerint a szerzemény két változata is szerepel azon a maxin, amelyet a koncert látogatói kapnak ajándékba.

A zene, a szöveg és hangszerelés persze Ákos munkája, Az utolsó hangos dal-ban énekel, vokálozik, spanyolgitáron és billentyűs hangszereken játszik. A hangképet Zalán gitárjátéka és az Andante Strings élő vonósai egészítik ki.

A koncert sztárvendégeinek névsora bizonyára meglepetést kelt: ők ugyanis Hauber Zsolt és Menczel Gábor, a Bonanza Banzai egykori tagjai. Többnyire Ákos legújabb lemezének dalai hangoznak majd el. A koncert apropója Ákos első BS-koncertjének, valamint a Bonanza Banzai feloszlásának tizedik évfordulója. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy újra megalakul a Bonanza Banzai - hangsúlyozta a lemezt kiadó cég képviselője.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!