Vágólapra másolva!
Ozzy Osbourne, Bible of Ozz címmel 2005. február 8-án különlegességgel lepi meg rajongótáborát. A limitált példányszámú, négy CD-t tartalmazó boxban 52 dal rejtőzik majd, amelyek között ott találjuk legnagyobb sikereinek újrakevert verzióit, koncertfelvételeket és mások slágereinek Ozzy-féle feldolgozását is.
Vágólapra másolva!

Az első CD-n tizennégy dal szerepel, köztük a Crazy Train és Mr. Crowley, valamint négy koncertfelvétel is, amelyek közül külön említést érdemel a Suicide Solution és Goodbye To Romance című dalok élő változata. A második korongról sem hiányzik az élő muzsika, tizenhat dalból további öt ilyet találunk, de ezen szinte ismeretlennek számító hat demofelvételt is elhelyeztek.

Az igazi különlegességek azonban a harmadik és a negyedik CD-n vannak. A hármas számú korong az Iron Man-nel indul Ozzy és a Therapy? együttes előadásában. Jimi Hendrix Purple Haze című, igen népszerű dalát Ozzy Zakk Wylde, Randy Castillo és Geezer Butler kíséretében énekli. A szelíd és nem annyira szelíd motorosok himnuszának számító Born To Be Wild-ot Miss Piggyt (!) is bevonva adja elő. Gary Moore gitárjátékát hallhatjuk a Led Clones című dalban, és a heavy metal nagyágyújával, a Motörheaddel együtt nyomja az I Ain't No Nice Guy című számot.

A negyedik CD-n Ozzy arra vetemedett, hogy kollégái olyan világsikereit énekelje el, melyeket korábban szinte senki sem mert, mivel annyira felülmúlhatatlannak számított az eredeti. A tíz dal között van Eric Burdon Good Times című száma, a King Crimson 21st Century Schizoid Man-je, és a Beatlestől az In My Life.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről