Vágólapra másolva!
Egy brit internetes szavazás eredményeként James Blunt You're Beautiful című dalát választották minden idők legirritálóbb felvételének. A lista élbolyában Mika Grace Kellyje vagy Céline Dion Titanic-betétdala, a My Heart Will Go On is megtalálható.
Vágólapra másolva!

A brit Sun napilap hozta nyilvánosságra a www.onepoll.com internetes közvélemény-kutatásának eredményeit, ami most épp azt szerette volna megtudakolni, hogy a brit lakosság körében melyik az a popdal, amelyet leginkább utál a nagyérdemű.

A szavazás tükrében összeállt tízes toplista élére bizony a női szíveket annak idején rendesen meghódító James Blunt került, méghozzá a You're Beautiful című dalával, ami tizenegy országban volt nem is olyan rég még listavezető szerzemény. Angliában a 2005-ös esztendőben öt héten át volt no.1 ez a felvétel, ami lehet, hogy talán túl sok is volt a szigetország lakóinak, legalábbis ez a kimutatás ezt igazolja.

A lista 2. helyét a közkedvelt békafigura, Crazy Frog szerezte meg az Axel F-fel, a dobogó harmadik fokára pedig az egykori tinibanda, a Hanson első nagy slágere, az MMMBop került. A szívszorongató balladák közül Céline Dion My Heart Will Go On-ja a citromlista 9. helyén landolt, az egynyári slágereket képviselve pedig a Los Del Rio Macarena című száma zárta minden idők tíz legutáltabb dalának versenyét.

James Bluntot valószínűleg ez a lista nem fogja a földbe döngölni, sőt az őszi hónapokra tervezett új korongján továbbra is a balladákat fogja előnyben részesíteni. A beszédes címre hallgató All the Lost Souls (Minden elveszett lélek) címmel szeptember közepén napvilágot látó Blunt-lemez is az előző anyag vonalán halad tovább, melynek első felvezető kislemeze az 1973 című szerzemény lesz, amely, ha minden igaz, július végén debütál a rádiókban.

A OnePoll tíz legirritálóbb felvételének lsitája:

1. James Blunt - "You're Beautiful"
2. Crazy Frog - "Axel F"
3. Hanson - "MMMBop"
4. Mr. Blobby - "Mr. Blobby"
5. The Tweets - "Birdie Song"
6. Lulu - "Shout"
7. Black Lace - "Agadoo"
8. Mika - "Grace Kelly"
9. Celine Dion - "My Heart Will Go On"
10. Los Del Rio - "Macarena"

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről