Októberben visszatér a Backstreet Boys

Vágólapra másolva!
Két év pihenés és egy tag kiválása után mégiscsak újraéled a kilencvenes évek egyik legfelkapottabb fiúcsapata, a Backstreet Boys. A csapat október végére ígér új lemezt.
Vágólapra másolva!

A kilencvenes évek legsikeresebb fiúbandája, a Backstreet Boys idén ősszel újra ringbe száll.

Kétéves kihagyás után a fiúk új lemezzel jelentkeznek, ami a tervek szerint október 30-án kerül a lemezboltok polcaira. Az új korong jelenleg még munkacím nélkül fut, de azt már tudható, hogy melyik lesz az első kimásolt kislemezes szerzemény. A csapat szokása szerint egy balladával, az Inconsolable-lel vezeti fel friss lemezanyagát, mely ha minden igaz, augusztus végén már hallható lesz a tengerentúli rádióadókon. A lemez producerei között találhatjuk Dan Muckulát, akivel már egy közös sikert könyvelhettek el, a 2005-ös Incomplete-et, valamint a főleg filmes munkáival sikeres Rob Weiss is segíti a banda munkáját.

A kétéves kihagyás közben azért történt némi változás is az együttes életében: egyik alapító tagjuk, Kevin Richardson 2006 júniusában úgy döntött, hogy kiszáll az ötösfogatból, és más terveket szövöget. Helyére már nem kerestek új tagot, így négyesben, Nick Carter, Brian Littrell, Howie Dorough és AJ McLean felállással vonultak stúdióba. A kisebb pihenő azért másra is jó volt a fiúknak, Brian Littrell például a keresztény zene felé kacsingatott az elmúlt időszakban. Méghozzá nem kis sikerrel, hiszen a Welcome Home című 2006-os korongja a Billboard "Christian" zenei album listájának 3. helyét szerezte meg.

A Backstreet Boys egyébként idén ünnepli tízéves közös évfordulóját kiadójával, a Jive Recordsszal, akik a kezdetek óta gondozzák a fiúcsapat lemezeit. Utolsó közös kiadványuk, a 2005-ös Never Gone album a Billboard 200-as albumlistájának 3. helyén nyitott, és csak az Egyesült Államokban 747 ezer példányban kelt el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!