Megvadult állat módjára harapott arcon egy férfi egy tinédzsert

Vágólapra másolva!
Élete végéig megmaradnak a hegek annak a fiatal lánynak az arcán, akire egy részeg férfi támadt rá tavaly novemberben egy buszon. A férfi a fogaival szinte letépte a lány felső ajkát és az orrát, a tinédzser arcát rekonstrukciós műtéttel hozták helyre az orvosok. A férfit a bíróság azóta elítélte, hat év börtönt kapott.
Vágólapra másolva!

A 19 éves Ella Dowling két barátnőjével utazott a buszon tavaly novemberben az angliai Cheltenhamban, amikor a támadás érte. Egy részeg férfi, az 53 éves Darren Taylor obszcén megjegyzéseket tett Ella külsejére, hiába próbálták a férfit leszerelni,  az folyamatosan megjegyzéseket tett rájuk, "fehér szemétnek" nevezte őket, magáról meg azt mondta, hogy "gengszter". Amikor az utolsó megállóhoz értek,

 rávetette magát a 19 éves Ellára, és a fogaival marcangolni kezdte az orrát és a száját.

 Az állatként viselkedő férfit csak hosszú percek után tudták leszedni a lányról, az utasok lefogták, amíg a rendőrök kiértek. A támadásban a fiatal lány orra csaknem leszakadt és felhasadt az ajka is. Azóta több órányi rekonstrukciós műtéten esett át, a sebeket ötven öltéssel varrták össze, de mint az orvosok mondták neki, a hegek örökre ott maradnak az arcán. 

Amikor a támadás után először láttam az arcomat, nem ismertem fel a saját tükörképemet, és utána hónapokig nem tudtam tükörbe nézni.

 Azóta nem használom a buszt a poszttraumás stressz miatt. Ha elmegyek otthonról, telefonon kell beszélnem az anyukámmal vagy egy barátommal, mert rettegek, hogy újra megtámadnak” - mondta a Daily Starnak a fiatal lány. 

A támadója a rendőröknek azt mondta, elvesztette az önuralmát, és megbánta amit tett. A bíróság hat év és kilenc hónap börtönre ítélte, valamint életfogytig tartó távoltartási végzést kapott a lánnyal szemben. A férfi fellebbezett az ítélet ellen.

Ella Dowling a támadás után félbehagyta az egyetemet, amit most kezdett újra. Azt mondta:

Visszautasítom, hogy ez határozzon meg, mert nem áldozat vagyok, hanem túlélő. Vissza akarok térni ahhoz a pezsgő és társaságkedvelő emberhez, aki voltam, de ez időbe telik.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!