A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Nemzetközi mesefesztivál lesz a hétvégén

Vágólapra másolva!
Különböző országok mesemondóinak történeteit lehet meghallgatni a hétvégi Holnemvolt Fesztiválon. Az úgynevezett storytelling műfaj képviselői között magyar résztvevő is lesz.
Vágólapra másolva!

Nemzetközi mesemondó fesztivált rendeznek Budapesten március 12-13. között. A közönség többek között magyar, székely, észak-európai, perui, kreol, cajun és osztrák meséket hallgathat a kortárs, úgynevezett storytelling műfaj jeles képviselőitől, kreatív tolmácsolással - áll az első Holnemvolt Fesztivál szervezőinek közleményében.

A fesztiválra a műfaj világhírű képviselői hozzák el ősi és modern történeteiket, akik között lesz résztvevő az Egyesült Államokból, Peruból, Norvégiából, Ausztriából, Romániából és Magyarországról.

A közlemény szerint a storytelling sokkal többet jelent egyszerű mesemondásnál. Egy színes, különleges nemzetközi műfaj, amely nemcsak a tündérmeséket és népmeséket foglalja magában; egy storyteller elmesél és színpadra visz bármit, ami történet és ami elmondható. Nemcsak gyerekeknek, felnőtteknek is szórakoztató.

A fesztivál március 12-13. között, naponta 9 órától kezdődik. További infó itt olvasható.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!