A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A belvárosban fesztiváloznak a képzőművészek

Vágólapra másolva!
Csütörtökön indul és hétfőig tart az Art Moments nevű vizuális művészeti fesztivál. A belváros szívében aktuális társadalmi és kulturális kérdésekre reflektálnak a művészek.  
Vágólapra másolva!

Az idei évben az Art Moments központjában olyan művészeti platformok állnak, amelyek aktuális társadalmi és kulturális kérdésekre reflektálnak - áll az esemény tájékoztatójában.

A Colors magazin társadalmi gondolkodást formáló plakátkiállítását az egykori Erzsébet téri buszpályaudvar tranzit termében, a Design Terminálban; a Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület (FKSE) SEJT című csoportos debütjét az Akvárium központi terében; a Magyar Képzőművészeti Egyetem (MKE) intermédiás diákjainak Mona Lisa képekben kiállítását pedig az Akvárium galériájában rendezik meg.

Forrás: Moholy-Nagy Művészeti Egyetem
Kálmán Tibor régi Colors Magazin-címlapképei

Az egyes kiállítások mellett a hazai vizuális élet olyan műfajai is teret kapnak, mint a filmművészet, a graffiti vagy a népi folkról.

A képző- és iparművészek által vezetett workshopokon bárki készíthet hímzett betonszívet szerelme monogramjával vagy stencilezhet pólót street art fenegyerekekkel. Az FKSE művészeinek munkái megvásárolhatóak lesznek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!