A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Ferrari pilótája, Charles Leclerc felfedte, hogy 2017 nyarán hazudott az édesapjának, aki nem sokkal később meghalt. A monacói versenyző egy korábbi, gyerekkorában történt hazugságáról is megszólalt, amikor szintén félrevezette a saját apját.

A Ferrari versenyzőjének az édesapja, Hervé Leclerc 2017 nyarán halt meg, így sosem láthatta F1-es futamon a saját fiát. A monacói pilóta a Gentleman’s Journalnak elárulta, hogy utolsó napjaiban úgy akart ömömöt szerezni neki, hogy azt hazudta, már aláírta első F1-es szerződését.

Nagyon nehezemre esett elfogadni, hogy el fog menni, mielőtt aláírom az első F1-es szerződésem. Először nagyon haragudtam magamra, hogy hazudtam neki, de aztán szerencsére tényleg leszerződtem, röviddel azután, hogy elment.

Az álmom vált valósággá, de eközben annak is örültem, hogy végső soron nem hazudtam neki" - emlékezett vissza a hét évvel ezelőtt történtekre Leclerc.

F1 Belgian Grand Prix 2024
Charles Leclerc hazudott a saját édesapjának, hogy örömöt szerezzen neki
Fotó: NurPhoto via AFP

A 26 éves sztár egy másik hazugságát is felfedte, amellyel még gyerekkorában csapta be az édesapját. 

Hazudtam apámnak, azt mondtam, beteg vagyok. Nem volt igaz, csak nem akartam iskolába menni. 

Hitt nekem és vele maradtam, a véletlen pedig úgy hozta, hogy legjobb barátjához, Philippe Bianchihoz ment, akinek gokartpályája volt akkoriban, másfél órára Monacótól. Oda mentem vele" - idézte a formula.hu Leclerc szavait.

A monacói azt is elárulta, az a pillanat meghatározó volt a karrierje szempontjából, mert a gokartos élménynek köszönhetően döntötte el, hogy Forma-1-es pilóta lesz.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!