A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Éric Cantona már játékosként is híres volt a botrányairól, most pedig szakértőként sétált ki egy élő adás kellős közepén. Igaz, ezúttal nyomós oka volt a korábbi kiváló játékosnak minderre.

A négyszeres angol bajnok Cantona unottnak és nyugtalannak tűnt, amikor a kamera mutatta a Showmax Premier League előzetes műsorán, a Manchester United Fulham mérkőzés kapcsán. Owen Hargreaves mellett ülve a Manchester United egykori sztárja lényegében csak szuszogott és morgott, amikor válaszolnia kellett a műsorvezetőnek. 

Aztán arra a kérdésre, hogy kik a bajnoki cím várományosai, Cantona egyszerűen csak annyit válaszolt: „Nah”, és amikor arról faggatták, hogy otthon a TV-t néző szurkolók mit várhatnak a Manchester Unitedtől ebben a szezonban, így válaszolt: „Televízió? Igen, a televíziót”.

Ezután az 58 éves egykori játékos letépte magáról a mikrofont, levette a zakóját, eldobta a nyakkendőjét, és a kamerához sétált

Ezt hívjuk „a szép játéknak”, de hány ember van a világon, akinek még televíziója sincs? Mi van velük? Hogyan mutatjuk meg ezt nekik? Ahhoz, hogy igazán szép legyen, a játéknak mindenhol ott kell lennie! Nem lehet a falra ragasztva, vagy csak egy bárban, nem!...Ez a kezdet. A forradalom... elkezdődött."

Ekkor Cantona elviharzott, a műsorvezető Julia Stuart pedig tanácstalanul állt Hargreaves mellett, és azon tűnődött: „Mit tegyek?”. A nézők azt hihették, hogy a futball legenda elvesztette az eszét, de kiderült, teljesen másról szól a történet. 

Az egész csak egy megrendezett felvétel volt, hogy népszerűsítsék a Showmax élőben közvetített Premier League-tartalmát, mivel állításuk szerint „forradalmukat nem közvetítik a televízióban”. Úgy tűnt, hogy rengeteg nézőt megtévesztett a videó, de Cantona színpadias múltját tekintve ez egyáltalán nem meglepő.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!