Minden idők legundorítóbb lemezborítójával jön a Yeah Yeah Yeahs

yeah yeah yeahs borító
Vágólapra másolva!
Négy évvel a nagysikerű It's Blitz! után jelentkezik tavasszal új lemezzel a Yeah Yeah Yeahs, és a New York-i zenekar a figyelmet egy elképesztően ronda borítóval is magára irányítja.
Vágólapra másolva!

A Yeah Yeah Yeahs a Facebook oldalán jelentette be, hogy április 16-án jön az együttes negyedik albuma, Mosquito címmel. A bejelentésnek külön nyomatékot adott, hogy az együttes az új lemez borítóját is nyilvánosságra hozta, melyet több blogon és kommentben is minden idők legrondább lemezborítókajént emlegetnek. Ha egy pillantást vetünk az új borítóra, ez nem is meglepő, hiszen a koreai filmrendező és animátor, Beomsik Shimbe Shim által tervezett borító egyszerre idézi a kilencvenes évek leggagyibb borítóit, illetve a Pixar rajzfilmek ugyancsak erősen megosztó képi világát.

Az együttes a mai divatnak megfelelően egy teaser videót is nyilvánosságra hozott a lemezhez, melyben Karen O énekesnő szőkén látható. A háromtagú Yeah Yeah Yeahs 2000-ben alakult New Yorkban, eddig három albuma jelent meg, mindhárom rendre az év lemezei között végzett a szavazásokon, és ezek az eladási listákon is előkelő helyen szerepeltek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!