Nem tudni, magához tér-e Cipő a kómából

Vágólapra másolva!
Csütörtökre tervezték a Republic énekesének felébresztését a mélyaltatásból, melyben múlt hét pénteki szívleállása óta tartják, ám a Blikk információi szerint nem sikerült.
Vágólapra másolva!

A 47 éves Bódi Lászlót múlt hét péntek virradóra szállították egy fővárosi kórházba, azóta mélyaltatásban fekszik. A tervek szerint csütörtökön ébreszették volna fel, ám a Blikknek a zenekar menedzsere, Abella Miklós azt nyilatkozta, hogy nem sikerült felébreszteni az énekest, további sorsáról a pénteki konzílium dönt. Ugyancsak Abella Miklóst idézi a Life.hu is, a cikk szerint Cipő nem mélyaltatásban, hanem kómában fekszik jelenleg, és minden azon múlik, hogyan reagál a helyzetre a szervezete.

A Blikk cikkéből az is kiderült, hogy Cipő életét a múlt héten egy speciális pacemaker mentette meg, amely életben tartotta a szívét a mentők kiérkezéséig. Az énekest így is újra kellett éleszteni a lakásán, negyven perc után, és a Blikknek megszólaló orvosok azt is valószínűsítették, hogy Cipő agya ezalatt visszafordíthatatlan károsodást is szenvedett. A Republic természetesen lemondta a koncertjeit, a vasárnapi Kossuth Klub-beli 23. születésnapi baráti találkozót azonban megtartják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről