Gyógyítók ostromolják Cipő családját

Vágólapra másolva!
Kómaszakértők, természetgyógyászok, önjelölt gyógyítók ajánlották fel segítségüket a kómában lévő Bódi László Cipő családjának - tudta meg a Bors. Azt ígérik, segítségükkel felébredhet a kómából a Republic frontembere. Cipő családja a kezelőorvosokkal közösen dönt arról, hogy igénybe veszi-e a segítséget.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt hetekben többtucatnyi önjelölt gyógyító, természetgyógyász, kómaszakértő ajánlotta fel a segítségét az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán öntudatlanul fekvő Bódi László Cipő családjának - írta a Bors.

A Republic menedzsere megerősítette, hogy sokan keresik meg a családot és a zenekart. "Valóban, különböző gyógymódok gyakorlói ajánlották fel a segítségüket Cipőnek. Minden lehetőséget mérlegel a család, és az orvosokkal konzultálva válaszolnak a megkeresésekre" - mondta a Borsnak Abella Miklós, a zenekar menedzsere.

Bódi László szívproblémái miatt több hete van kómában, a legutóbbi orvosi vizsgálat sem állapított meg érdemleges változást az állapotában. Az orvosok szerint előfordulhat, hogy Cipő hónapokig nem tér magához.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről