Az én apukámnak van a legjobb bajusza

Drake: Worst Behavior videoklip
Vágólapra másolva!
Drake új klipje sok mindent zsúfol tíz percbe, ezek egy része teljesen értelmetlen, de apukájának bajsza miatt legalább az elejét érdemes megnézni.
Vágólapra másolva!

Pontosabban a Worst Behavior videójának elején a memphisi Royal stúdiót látjuk; ezt Drake nagybátyja, Willie Mitchell működtette, aki a Hi Records vezetőjeként a memphisi soul több legendájával (pl. Al Greennel) dolgozott. Ezután jelenik meg Drake apja, Dennis Graham, hogy eltátogja fia csúnya szavakkal teli rapjét. Graham hiába öltözött régimódi stricinek, és hiába tesz elképesztő táncmozdulatokat, a bajsza ellopta a show-t, ez lett az internet új sztárja. (Egyébként dobosként Jerry Lee Lewisszal is játszott, és míg válásuk után fia az anyjával nevelkedett Torontóban, ő kétszer is ült börtönben.)

Ezután kiderül, hogy Drake maga még mindig a memphisi utca fia, bár a gyerekeket szereti. Ez még oké is lenne (igazságtartalma meg kit érdekel), azonban a hirtelen bevágott, három percnél is tovább húzódó, legfeljebb egyszer, legfeljebb közepesen vicces jelenet már meglehetősen értelmezhetetlen. (Ebben a memphisi rap két jelentős alakja, Juicy J és Project Pat szerepel Drake idiótáskodó haverjai, az OVO csapat Ryan és O'Brien nevű tagjai mellett.) A rendező a rapper és Director X. Drake új lemezéről itt írtunk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről