A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Elkészült a The Carbonfools negyedik stúdióalbuma

Vágólapra másolva!
Az idén megjelent Easter Song és Closer volt a két felvezető dala és klipje a The Carbonfools zenekar új, negyedik albumának, a Carbonblissnek. 
Vágólapra másolva!

A Carbonblissben összeolvad a film noir éjszakai világa, a hatvanas évek pszichedéliája, rock, techno, diszkó, afro és még megannyi kósza hangulat. Mindemellett ihletett adott DJ Titusz sihederkori élménye a Magas-Tátrán, illetve macskák, kutyák és a zenekar gitárosának, Fekete Istvánnak új nyenyeréje is inspirálták a számok zenei világát. "A lemezt a vidámság és szomorúság kettőssége jellemzi. Némely szám keserédes. Úgy érezzük, hogy ez egy letisztultabb anyag, mint az eddigiek, annak ellenére, hogy a számok elég különbözőek. Bár azt, hogy sokfélék a számok, már megszokhatták tőlünk" - mondja DJ Titusz.

De ebben az albumban végre több teret kapott Fehér Balázsnak a próza és a hiphop iránti szerelme is. "Több dal downtempo stílusú, dark hatású, és nagyon szeretem benne a verselős, „minimáléneklős” számokat is, de azért lesz a lemezen klasszikus carbonos pörgés is.”

A Carbonbliss 2014. december 5-én jelenik meg, amit még aznap be is mutatnak az Akváriumban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!