Pink kislányával együtt került bajba

Premiere Disney’s “Alice Through The Looking Glass” - arrivals lifestyle film Horizontal
Singer-songwriter Pink attends the premiere of Disney's "Alice Through The Looking Glass" with her husband Carey Hart (L) and daughter Willow Sage Hart, May 23, 2106 at the El Capitan Theatre in Hollywood, California. / AFP PHOTO / Robyn BECK
Vágólapra másolva!
A rajongók legnagyobb örömére Pink újra turnézik, viszont rögtön érte is egy kis kellemetlenség: milwaukee-i koncertje előtt kislányával együtt beragadt egy lifbe.  
Vágólapra másolva!

Nyáron számos fesztiválon, köztük a Szigeten is fellép Pink, aki turnéját a milwaukee-i Summerfesten kezdte június 2-án.

A koncert előtt viszont beragadt egy liftbe, és a rajongóitól kért segítséget az Instagramon - írja az NME. Az énekesnő egy képet tett közzé help (segítség) hashtaggel, amelyen

kislányával, Willow-val ülnek a lift padlóján arra várva, hogy kijussanak.

Stuck in an elevator (it's getting hot in here) (love in an elevator) (livin in a box) #help

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,

"Kezd meleg lenni itt" - írta Pink a kép alá, aki később egy másik képet is feltett az Instagramra "kijutottunk" felirattal, hogy megnyugtassa a rajongóit.

We made it out #gettingcute

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,

Pink a koncert után is posztolt arról, hogy örül, hogy túl van az első show-n, ugyanis négy év után kicsit ideges volt a koncert előtt. "De ránéztem az arcotokra, és a szívem szeretettel telt meg" - írta. Azt is hozzátette, hogy csak egyszer fordult ki bokája, és csak négy szám szövegét felejtette el.

Reméljük ennél nagyobb baj augusztus 9-én, a Sziget nyitónapján sem éri majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről