Romlott az állapota a túladagolt Demi Lovatónak

Demi Lovato reported hospitalized Horizontal
(FILES) In this file photo taken on April 25, 2017 Demi Lovato attends the 2017 Time 100 Gala at Jazz at Lincoln Center in New York City. Pop star Demi Lovato was rushed to a Los Angeles hospital on July 24, 2018 after an apparent heroin overdose, the celebrity news site TMZ said. / AFP PHOTO / ANGELA WEISS
Vágólapra másolva!
Rosszabbul van Demi Lovato, egy héttel a túladagolása után komplikációk léptek fel, így maradnia kell a kórházban. A 25 éves énekesnőnek magas láza van, és hányingerrel küzd. Közeli hozzátartozói azt szeretnék, hogy a kórház után rögtön elvonóra menjen. 
Vágólapra másolva!

Egy héttel a túladagolása után komplikációk léptek fel Demi Lovatónál, így maradnia kell a kórházban. Múlt hét kedden riasztották a mentőket a hollywoodi otthonába, ugyanis a 25 éves énekesnő túladagolta magát,

eszméletét vesztette, és csak másnap tért magához.

Még a helyszínen injekcióval beadtak neki Narcant, amit többek közt a heroinnal túladagolt, életveszélyben lévő szerhasználóknak adnak. Most kiderült, hogy romlott az állapota: magas láza van, és folyamatosan hányingerrel küzd – írta a TMZ.

Demi Lovato orvosai még nem döntötték el, hogy mikor mehet haza a kórházból Forrás: AFP/Angela Weiss

Korábban azt feltételezték, hogy heroinnal adagolta túl magát, ám ezt azóta igyekeznek cáfolni, és azóta sem lehet tudni, hogy pontosan mit szedhetett be az énekesnő.

Az orvosai még nem döntöttek arról, hogy mikor engedik ki a kórházból.

Hihetetlen, mit kért a mentősöktől a túladagolt Demi Lovato barátnője

Demi Lovatóra július 24-én találtak rá eszméletlenül, a hollywoodi otthonában. A 25 éves énekesnő túladagolta magát, másnap tért csak magához. A mentőket Lovato egyik barátnője hívta ki, pár nappal később a telefonhívásról készült felvétel kiszivárgott. Ezen hallható, ahogy a barátnő egy megdöbbentő dolgot is kért a mentősöktől, úgy tűnik, nem Lovato mielőbbi ellátását tartotta a legfontosabbnak.

Demi Lovato 18 évesen vett részt az első elvonókúráján, amikor megállapították, hogy bipoláris rendellenességben szenved. Közeli hozzátartozói azt szeretnék, hogy a kórház után az énekesnő rögtön visszatérjen az elvonóra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről