24 órás akcióval lepnek meg a 2020-as Szigetre

Sziget fesztivál 2019 08.13. 7. nap kedd
Vágólapra másolva!
Érdemes beírni a naptárba: 2020. augusztus 5-én indul az év legjobb hete, a Szabadság Szigetén. Aki a november 14-én déli 12 órától 24 órán át tartó "Szitizen Prime" akcióban vásárol bérletet a jövő évi Szigetre, nem csupán a legolcsóbban válthat hetijegyet, de exkluzív ajándékcsomagot is kap, a környezettudatosság jegyében
Vágólapra másolva!

A Szabadság Szigete a különböző kultúrák békés találkozója, az együttlét boldog ünnepe, s nem utolsó sorban az év legnagyobb bulija, mely különböző műfajokban igyekszik a legnagyobb sztárokat illetve a legizgalmasabb előadókat felvonultatni a több száz kulturális program mellett. A szervezők már javában dolgoznak a jövő évi fesztivál programján, amire már most érdemes jegyet venni, mivel a Szitizen Prime 24 órás akciójában kedvezményes áron juthatunk a hetijegyhez.

Az idei fesztivál zárónapján Fotó: sziget.hu/Rockstar Photographers

"Ha a Szitizen Prime vagy a másnaptól kapható Early Bird bérlet árát hét napra elosztjuk, egy szigetes nap csupán 13.700 forintra jön ki.

de egy világsztár fellépésért például az Arénában sokszor 25-35 ezer forintot is ki kell fizetnünk. A 2020-as Sziget a világsztárok mellett ennél lényegesen több programot és élményt kínál egy felejthetetlen hét minden napjára" – mondja Kádár Tamás a Sziget főszervezője, hozzátéve, hogy a leggyorsabb vásárlók egy olyan

ajándékcsomagot is kapnak,

amiben egyedi, környezettudatos szigetes ajándékok lesznek, az organikus anyagból készült pólótól kezdve az újrahasznosított papírtextil hátizsákig.

Az idei fesztivál aftermovie-ja:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről