A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Karácsony Gergelyt robotként irányítja Gyurcsány Ferenc, megdöbbentő bizonyítékokkal jelentkezik Bagi Iván álhíradója - videó

Pride-felvonulás Budapesten, Pride, Budapest, Budapest Pride 2021, LMBTQ, LMBT, LGBT, 2021.07.24., Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, főpolgármester
Vágólapra másolva!
Ismét eltelt egy hét, így újra látható a Videa csatornáján a Darázsfészek újratöltve legújabb adása! Az álhíradóban Bagi Iván paródiákkal állít görbe tükröt hírességeink és a nemzetközi sztárvilág üdvöskéi elé.
Vágólapra másolva!

Gyurcsány Ferenc a hétvégén megtartotta rendezvényét az elvakult baloldali DK-soknak. A bukott miniszterelnök szájából sok agresszív és durva dolog hangzott el a múlt vasárnap, csak éppen a lényeg nem. Hivatalosan még egyetlen dolgot nem mert kimondani a baloldal önhatalmú vezére, mégpedig; hogy valójában robotként irányítja Karácsony Gergelyt. Bagi Iván most utánajárt az ügynek, és a kiszivárgott videóból mindenki láthatja, hogy a főpolgármester főnöke milyen módon tudja befolyásolni Karácsony Gergelyt.

Minden titok, kósza pletyka, vagy épp gonosz ármány lelepleződik a Darázsfészek újratöltve legutóbbi epizódjában, amelyet önnek is látnia kell!

A korábbi adásokért kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!