Szikora Róbert szerint meg kellene büntetni a vírustagadókat

Szikora Róbert interjú portré szikora robi Szikora Róbert interjú
Szikora Róbert interjú
Vágólapra másolva!
Szikora Róbert a tavaly kirobbant koronavírus-járvány óta minden nap imádkozik, hogy minél hamarabb véget érjen a járvány.
Vágólapra másolva!

Szikora Róbert szerint hatalmas károkat okoznak az emberiségnek a vírustagadók, akik a védőoltás ellen kampányolnak. A zenész éppen ezért már az első napon regisztrált az oltásra. „Minden épeszű ember beoltatja magát, hiszen tudja, hogy abból baj nem lehet, sőt, segít vele önmagán, a szűkebb környezetén, és összességében a világon is. Annak idején

amikor beadatták nekünk a kötelező, vagy éppen szükségesnek ítélt védőoltásokat. Elég volt nekik, ha az orvos azt mondta, hogy nem lesz semmi baj. Nem értem, hogy a vírustagadóknak ma ez miért nem elég. Március óta minden nap imádkoztam azért, hogy meglegyen az ellenszer, így amikor kiderült, hogy van oltás, az első napon regisztráltam. Ugyanerre szólítok fel minden felelősséggel gondolkodó magyar embert” – mondta a Ripostnak Szikora Róbert.

Szikora Róbert Fotó: Hirling Bálint - Origo

A zenész szerint szigorúan büntetni kellene azokat a vírustagadó véleményvezéreket, akik ezekben a nehéz időkben bizonytalanságot okoznak. „Legyen már mindenki felnőtt ember és viselkedjen nagyfiúként! Csak a gyáva ember nem oltat, és csak a legsötétebb lélek képes erre buzdítani másokat, mindenféle szemenszedett hazugságot terjesztve. Bíznunk kell abban, hogy a választott kormányunk kiváló szakemberekkel vizsgáltatta be a már alkalmazott vakcinát éppen úgy, ahogy bízunk egy pilótában, amikor felszállunk egy gépre. Nem tesszük fel a kérdést, hogy vajon ért-e a repülő vezetéséhez, csak rábízzuk az életünket.

Azokra pedig, akik ezt a bizalmat próbálják aláásni, példás büntetést kellene kiszabni, hiszen az ellen dolgoznak, hogy az életünk végre visszatérhessen a normális kerékvágásba” – mondta Szikora Róbert.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről