Törőcsik Franciska szerint önző dolog gyereket vállalni

Törőcsik Franciska
Vágólapra másolva!
A Hazatalálsz című sorozat egyik szereplője, Törőcsik Franciska ugyan szeretne majd gyereket, úgy érzi, hogy ez a feladat számtalan nehézséggel jár, és bizonyos szempontból önzőségnek tartja.
Vágólapra másolva!

Törőcsik Franciska neve sokak számára ismerős lehet, hiszen már több sikeres szerepben is láthatták a nézők. A 34 éves színésznő karrierje töretlen, hiszen a legnézettebb hazai csatorna, a TV2 napi sorozatában, a Hazatalálszban a női főszereplő, Virág karakterében tűnt fel.

Egy interjúban elmondta, hogy habár még nem a közeljövőben, de szeretne édesanya lenni, azonban ez számára hatalmas kihívás, amit meg kell oldani. 

"Azt gondolom, hogy én, ha ez megadatik nekem, akkor nagyon jó anya leszek, mert – nehogy ez legyen a főcím – a cicáimmal is nagyon jól bánok, és nagyon büszke vagyok rá. Nyilván ez csak az elő-elő-előszobája egy gyereknek. De azt gondolom, hogy egy nagyon nagy dolog, ha ez az embernek megadatik, hogy lehet egy gyereke. 

És nyilván egy rohadt nehéz meló, és tele van kihívásokkal. 

Nyilván azt is elfogadom, ha, mondjuk, nem úgy alakul, de ha ez megadatik, akkor azt hiszem, nagyon fogom értékelni. Ez az önismeretnek egy újabb állomása. 

Bizonyos szempontból önző dolog gyereket vállalni, ha belegondolunk 

– vallotta be a színésznő.

Nyilván mindenki így vág neki, és van akinek összejön, van akinek nem. 

Az is benne van a pakliban, hogy ez egy nagy-nagy felelősség, aminek minden lehetséges kimenetelét vizsgálni kell, amikor az ember meghoz egy ilyen döntést. 

Pont azért, mert azt gondolom, hogy ez egy nagy felelősség, ezért akkor, amikor eljön az a pillanat, akkor tudatosan kell azt mondani, hogy ezt vállalom - magyarázta a Palikék Világa by Manna Három igazság című podcast műsorában.  

Meghúzta a határt a karrier és a magánélet között

A színésznő számára fontos, hogy meghúzza a határt, mert így is nagyon kevés ideje marad a szeretteire, a családjára, a barátaira. Vannak barátai, akiket már másfél éve nem látott.

"Sok áldozattal is jár ez a szakma, de aki szeret, velem együtt örül, hogy most van egy ilyen szárnyalás az életemben. 

Viszont nem szeretnék úgy megöregedni, hogy egyszer csak rájövök, hogy volt karrierem, közben az élet meg elment mellettem.

Szóval nekem fontos az, hogy ezek mellett legyen életem. Nagyon örülök, hogy ha szeretik, amit csinálok, de őszintén szólva, én nem tudok és nem is szeretnék egy bizonyos szintnél tovább betekintést engedni az életembe, számomra elengedhetetlen, hogy legyen privát szférám. Bízom benne, hogy aki szeret, azért szeret, amit nyújtani tudok a színpadon, a filmvásznon és a televízióban - nyilatkozta korábban az Origonak. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről