Háború a Vidám Színpadért: Böröndi Tamás özvegye kirúgta Straub Dezsőt

Straub Dezső Foglalkozás FOTÓ KÉPKIVÁGÁS konferanszié Közéleti személyiség foglalkozása kulturális vezető laza arckép, portré művész művészeti vezető SZEMÉLY színész
Budapest, 2019. február 20. Straub Dezső Jászai Mari-díjas színész, konferanszié, a Vidám Színpad művészeti vezetője a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának SZOP stúdiójában. A műsorban a meghívott vendégek Eisemann Mihály (Egresi Mihály, Eisemann Mihály László) zeneszerző, karmester, zongorista munkásságát, életpályáját, dalait elevenítik fel. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
A Vidám Színpad facebookos belejelentéséből tudta meg az eddigi művészeti vezető, Straub Dezső hogy kirúgta Götz Anna, Böröndi Tamás özvegye. A Vidám Színpad Örökös Tagja címmel kitüntetett művész reagált a helyzetre - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Újabb botrány van a Vidám Színpad körül, a színház vezetése úgy rúgta ki a Böröndi Tamás által a Vidám Színpad Örökös Tagja címmel kitüntetett Straub Dezsőt, hogy neki nem is szóltak. Egy Facebook-posztból tudta meg.

- Megújul a Vidám Színpad! Készülünk az Eurocenter tavaszi nyitására. November 13-án előbemutató az Óbudai Kulturális Központban - ezzel a felütéssel kezdte a Facebookon megosztott közleményét a Vidám Színpad.

Straub Dezső Forrás: MTI/Zih Zsolt

Nem tájékoztatták Straub Dezsőt

A folytatásban azonban olyan dolgokról írnak, melyekről előzetesen nem tájékoztatták az érintetteket, pontosabban Straub Dezsőt, aki innen tudta meg, hogy már nem ő a Vidám Színpad művészeti vezetője.

Most elérkezett az idő, hogy a teljes nyitásra készülve elkezdjük felépíteni új repertoárunkat és ideiglenes játszóhelyen újra szeretett közönségünk elé lépjünk. Ahogy otthonunk megújul, úgy a Vidám Színpad életében, művészi létezésében is új korszak kezdődik.

- írták a bejegyzésben.

Straub Dezső reagált a történtekre

Straub Dezső a Facebookon reagált a váratlan hírre, amiből számára egyértelművé vált, hogy nem kívánják vele tovább folytatni a közös munkát.

- írta a művész.

- zárta sorait Straub Dezső, aki elbúcsúzásul sok sikert és jó egészséget kívánt.

Korábban a meghalt színházigazgató felesége, Götz Anna azzal került be a hírekbe, hogy a művész lányait nem engedi be édesapjuk lakásába.

Götz Anna és Böröndi Tamás Forrás: FEM3 Café

Nem Annán és Lillán múlik, hogy nem mennek. Egyszerűen nem mehetnek be abba a házba, ahová születtek, ahol nevelkedtek és ahol a szüleik - Tamás és második felesége válása után - is sokat időztek

A színésznő később elmondta: semmilyen sárdobálásban nem vesz részt, ezért nem is reagált az őt ért vádakra.

- nyilatkozta Götz Anna.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről