A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
HUNMagyarország
14:00VízilabdaHungary-Italy
HUNMuszukajev Iszmail
18:25BirkózásIszmail Muszukajev-Rahman Amouzadkhalili
NyílNyíl

Hízott kacsamáj bundás kaláccsal - Sárga Borház, Tokaj - Disznókő dűlő

Vágólapra másolva!
Hízott kacsamáj bundás kaláccsal - Sárga Borház, Tokaj - Disznókő dűlő
Vágólapra másolva!

Mi kell hozzá?

Nagy Bence

kacsamáj

tokaji aszú

bors

méz

kalács

tojás

Hogyan kell elkészíteni?

Szeleteljük fel a kacsamájat. Két egész tojást keverjünk ki egy csipet sóval. Egy serpenyőben nagyon kevés zsiradékon süssük ki a kacsamáj szeleteket, majd a kalácsot mártsuk bele a tojásba, és tegyük mellé. A máj két oldalát egy-egy percig sütjük, sóval és borssal ízesítsük amíg sül. A mézet egy lábasban karamellizáljuk, öntsük fel az aszúval és redukáljuk, azaz visszafőzzük. Tálalásnál ezt a redukciót a kacsamájra és a tányérra csurgatjuk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!