Káposztás harcsapaprikás juhtúrós lepénnyel
![](https://cdn.origo.hu/2024/02/Atjnst3HAZmmcFX-qUD10PBj9jxVSsx4JwdIHWz3Tgc/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2I2M2NiNzZmNjQwNjQ4NDVhZGI2ZmU4ZDVmY2FiNjcx.webp)
Hozzávalók:
200 gr juhtúró
70 gr zabpehely liszt
1gerezd fokhagyma
5 db tojás
só
400 gr Harcsa filé
200 gr Savanyú káposzta
1 dbTV paprika
650 gr Póréhagyma
40 gr Bacon
200 gr Tejföl
Só
Piros paprika
Hogyan kell elkészíteni?
A lepényhez a túrót a zabpehely lisztet és a reszelt fokhagymát összekeverem a tojás sárgájával. Hozzáadom a felvert enyhén sós tojáshabot. Forró serpenyőbe öntöm, és fedő alatt, egyszer megfordítva készre sütöm. A felkockázott harcsát, az apróra vágott póréhagymát, a piros színű kaliforniai paprikát egyszerre pirítom meg a zúzott fokhagymával, a paradicsommal együtt. Megsózom. Megszórom piros paprikával. Tejfölt keverek hozzá és kevergetve fél percig forralom.