Vágólapra másolva!
A spanyol válogatott Eb-győztes futballistája, Nico Williams a Barcelona csapatában folytathatja pályafutását.

Nico Williams fantasztikusan futballozott a németországi Európa-bajnokságon, a döntőben remek gólt szerzett az angolok ellen, majd meg is választották a finálé legjobb játékosának. Az Athletic Bilbao sztárjára szemet is vetett a Barcelona, amely ezen a nyáron szeretné megszerezni a fiatal játékost. A 22 éves szélső kivásárlási ára a mai modern labdarúgásban nem tekinthető kifejezetten magasnak, ugyanis 60 milliót kell letennie az asztalra annak a csapatnak, amely vinni szeretné. 

A Barcelona komoly anyagi problémákkal küzd, de Joan Laporta klubelnök szerint nem lesz akadálya annak, hogy az összeget átutalják a Bilbao részére Williamsért.

Nico Williams remekül futballozott a németországi Eb-n
Fotó: AFP (Photo by INA FASSBENDER / AFP)

A Nemzeti Sport megírta, hogy a Barca még júliusban szeretné véghezvinni az átigazolást, a helyzetét pedig megkönnyítheti, hogy Williams is szívesen folytatná karrierjét a katalán sztárcsapatban, holott pénzügyileg a Premier League-ből és a francia élvonalból is vonzóbb ajánlatokat kapott.

A Barcelona új vezetőedzője, Hansi Flick is szorgalmazza az átigazolást, ugyanis Williams tökéletesen illene ahhoz a játékstílushoz, amit a német edző szeretne majd alkalmazni a csapatnál.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről