Hozzávalók:
0,5 spagetti
0,6 kg nyúlcomb
8 dkg teavaj
10 dkg póréhagyma
10 dkg julienne sárgarépa
10 dkg julienne cukkíni
10 dkg julienne zeller gumó
5 dkg madár saláta
1 citrom
só, frissen őrölt bors
1 gr őrölt kurkuma
20 gr friss gyömbér
1 db kicsi chili paprika
1 cs frisspetrezselyem
0,3 görögjoghurt
Hogyan kell elkészíteni?
A nyúlhúst vajban megpirítom. Hozzápirítom a póréhagymát, a julienne sárgarépát, julienne zellergumót, valamint a julienne cukkínit. Ízesítem sóval, borssal, gyömbérrel, és kurkumával. Kevés csípős chilit is adok hozzá, és csavarok bele egy kevés citromlevet. Beleforralom a joghurtot, és rátálalom a kifőtt tésztára.