A tantra szex megoldás lehet a korai ejakulációra

Vágólapra másolva!
Sok férfi szenved az úgynevezett korai ejakulációtól, amely a legtöbb esetben nem testi elváltozás, hanem rossz mentális beidegződés miatt alakul ki. Ha nem szervi probléma áll a rendellenesség mögött, akkor egy ősi távol-keleti módszer nyújthat megoldást.
Vágólapra másolva!

Az önkielégítés már jópár évtizede nem számít bűnnek, de nem minden esetben hasznos. A legtöbb férfi ugyanis nem szán rá elegendő időt, és csupán egy célja van: minél hamarabb eljutni az orgazmusig. Ezáltal rögzül benne, hogy minél előbb el kell jutni a csúcsra, kialakítva a korai ejakulációs problémát.


Egészen meglepő módon egy ősi távol-keleti módszer nyújt megoldást a dologra, a tantra szex. A leglényegesebb eleme ennek az együttlétnek az, hogy a felek néha megállnak, ezzel is tovább fokozva saját érzékeiket, és növelve az orgazmus intenzitását.


A korai ejakulációra a szexológusok szerint a legjobb megoldás a következő: a férfi hanyatt, a nő ráül, de ahelyett, hogy a csípőjét fel-le mozgatná, előre-hátra mozog. Mikor a férfi érzi, hogy már majdnem "elkészült", akkor megáll a nő, vár egy-két percet, majd újra megindul.


A módszer elsőre is hatékony, de végleges megoldást csak hosszú távon várjunk tőle, mivel az agynak meg kell tanítani, hogy nem kell elsietni az orgazmust. Ha pár hónap után sem javul a helyzet, akkor érdemes szexológushoz, illetve urológushoz fordulni.


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!