A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Élő közvetítésünk az orosz-ukrán háborúról.
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül5 bejegyzés

Élő közvetítésünk az orosz-ukrán háború 906. napjáról.

 

08:39
augusztus 17, 2024
Vágólapra másolva!

Több mint 20 ukrán katona megadta magát Kurszk régióban

„Az Ukrán Fegyveres Erők 22. különálló gépesített dandárjának huszonnégy katonája szervezett módon megadta magát az orosz hadseregnek Komarovka falu közelében, Kurszk irányában” – mondta az orosz biztonsági erők képviselője a RIA Novosztyinak.

07:37
augusztus 17, 2024
Vágólapra másolva!

Megsemmisítették az ukránok konvoját Kurszk régióban

Az Orosz Fegyveres Erők 810. tengerészgyalogos dandárjának katonái a Kurszk régióban teljesen megsemmisítették az Ukrán Fegyveres Erők 82. különálló légi rohamdandárjának motoros hadoszlopát, amely NATO-országok páncélozott járműveivel volt felfegyverkezve – mondta tengerészgyalogság egy tisztje a RIA Novostinak.

06:50
augusztus 17, 2024
Vágólapra másolva!

Oroszország felkészült arra, hogy évtizedekig nyugati szankciók fogják sújtani

Oroszország felkészült arra, hogy évtizedekig nyugati szankciók fogják sújtani még abban az esetben is, ha az ukrajnai fegyveres konfliktust egy békemegállapodással sikerülne lezárni - jelentette ki az orosz külügyminisztérium gazdasági együttműködésért felelős osztályvezetője egy pénteki moszkvai vitafórumon.

Dmitrij Biricsevszkij azzal indokolta álláspontját, hogy "az első szankciókat már jóval a fegyveres konfliktus kirobbanása előtt bevezették; hiszen végső céljuk egy tisztességtelen verseny kialakítása, a konfliktust csupán ürügyként használják".
    Hozzátette, hogy a szankciók hatására Oroszország olyan szinten kényszerült rá gazdaságának átszervezésére, hogy ma már elő tudja állítani azokat a termékeket, amelyekből korábban nyugati importra szorult.

06:29
augusztus 17, 2024
Vágólapra másolva!

Magyarország segít

Magyarország területére 2024. augusztus 16-án 0 óra és 24 óra között az ukrán-magyar határszakaszon 8112 fő lépett be. A román-magyar határszakaszon belépők közül 12006 fő nyilatkozott úgy, hogy Ukrajnából érkezett.

A beléptetettek közül a rendőrség 60 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást, ami 30 napig érvényes. Ezen időtartamon belül kell felkeresniük az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság tartózkodási helyük szerint illetékes hivatalát a végleges okmányok beszerzése érdekében.

06:25
augusztus 17, 2024
Vágólapra másolva!

Ez történt pénteken

Előző tudósításunkat ITT TALÁLJA.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!