Férje politikai ellenfelét támogató író darabjában szerepel a New York-i polgármesterné<br/>

Vágólapra másolva!
New York polgármesterének, Rudolph Giulianinak a felesége, Donna Hanover egy szexualitásról szóló darabban szerepel. A darab érdekessége, hogy írója Hillary Clinton politikai támogatója. Az elnök felesége a New York-i polgármester ellenfele a szenátorválasztáson.
Vágólapra másolva!

Donna Hanover két hétre szerepet vállalt a Vagina-monológ című darabban, amit május 30-ától láthatnak a nézők Manhattanben.

Eve Ensler darabja humorral és drámával fűszerezve olyan témákról lebbenti fel a fátylat, mint például: szexuális fantáziák, orgazmus és nemi erőszak.

A város republikánus polgármesterének feleségét, aki a színészet mellett televíziózással is foglalkozik, többek között a ''Larry Flynt, a provokátor'' című filmben láthatták eddig a nézők, emellett számos szappanoperában is játszott.

Donna Hanover ismeri a média világát, ennek ellenére a nyilvánosság előtt ritkán jelenik meg férje oldalán. New York polgármestere harcba száll a szenátori posztért, ellenfele pedig nem más, mint az amerikai elnök felesége, Hillary Clinton. A színésznő azonban még férje politikai kampányában sem vesz részt.

Ugyanakkor a Vagina-monológ írója barátnője és politikai támogatója is Hillary Clintonnak, így nem csoda, hogy Eve Ensler a First Lady tavalyi szenátori jelölését támogató bizottság tagja is volt.

A polgármesterné el van ragadtatva attól, hogy olyan nagyszerű színésznők nyomdokaiba léphet, mint amilyen Annie Potts, Gina Gershon, akik ugyancsak szerepeltek már a darabban.

A színdarab kisebb felbolydulást okozott már az idén. A Change-New York elnevezésű csoport ugyanis megpróbálta megakadályozni, hogy New York állami egyetem diákjai jótékonysági szándékkal színpadra állítsák a darabot.

Korábban:

(2000. március 22.)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről