<P class="MsoNormal">Robbanás a csecsenföldi kormány épületében

Vágólapra másolva!
Nagy erejű robbanás rázta meg Groznijban a csecsen kormány épületét. Egy nő meghalt, valószínűleg kormánytag nem sérült meg.
Vágólapra másolva!

Nagy erejű robbanás rázta meg Groznijban a csecsen kormány épületét. A detonáció következtében meghalt egy női alkalmazott. A helyi idő szerint délben történt robbanásban több ablak és ajtó betört az épület egyik oldalán - jelentette az Interfax hírügynökség.

Egyelőre úgy tudni, hogy a robbanó szerkezet a második emeleten robbant. Az épület harmadik emeletén éppen egy konferencia zajlott, aminek elnöke az oroszbarát kabinet vezetője, Ahmad Kadirov volt. Az első jelentések szerint a konferenciateremben senki sem sérült meg. Az első emeleten tartózkodó munkatársakról nem érkezett jelentés.

Az épület dolgozóit, a körzeti hivatal munkatársait és a csecsen kormány minisztereit kitelepítették az épületből. A részletek kiderítésére vizsgálócsoportot alakítottak.

Az Interfax híreivel szemben az AP úgy tudja, hogy többen megsebesültek a detonációban, de a kormány tagjainak - értesülésük szerint - nem esett bajuk. Az AP tudósítója látta, amint a mentőautók sebesülteket szállítanak el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!