A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Újra megnyitották a milánói felhőkarcolót

Vágólapra másolva!
Beengedték munkahelyükre a milánói Pirelli-ház alsó emeletein dolgozókat hétfőn reggel. Az épületnek a múlt héten ütközött neki egy repülőgép. A szakemberek szerint a sérült épület biztonságos.
Vágólapra másolva!

Megnyitották a milánói Pirelli-ház alsó 11 emeletét hétfőn reggel, azután hogy múlt csütörtökön egy turistagép csapódott a felhőkarcolóba. Az épület környéke továbbra is le van zárva, csak a tartományi kormányzat - amelynek a székhelye a Pirelli-házban van - alkalmazottjai mehettek be a toronyház melletti utcába és magába az épületbe.

A környéken továbbra is képtelenség autóval közlekedni, mert biztonsági okokból viszonylag nagy területet kerítettek el - jelentette a RAI televízió. Ez különösen azért okoz gondot, mert közvetlenül a toronyház mellett van a milánói főpályaudvar.

Roberto Formigoni, Lombardia tartomány kormányzatának elnöke tért vissza elsőként a munkahelyére, és hétfőn várhatóan a kormány négy minisztere látogatja meg őt. "A miniszterek látogatásával mindenkit szeretnénk megnyugtatni: az épületben és a városban biztonságban érezhetik magukat" - mondta Formigoni.

Korábban:

Öngyilkosságra gyanakodnak Milánóban

Nem engedték a reptérre a szerencsétlenül járt gépet

Repülőgép csapódott egy milánói felhőkarcolóba

Válságstáb vizsgálja a Milánóban történteket

Közlekedési káosz Milánóban

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!