A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMárton Anna | Pusztai Liza
14:30VívásLiza Pusztai-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
14:30VívásLuca Szucs-Yoana Ilieva
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Vonatrobbantás Oroszországban - öt halott

Vágólapra másolva!
Legalább öten meghaltak, amikor ismeretlenek felrobbantottak egy helyi érdekű vonatot a Csecsenfölddel határos sztavropoli területen.
Vágólapra másolva!

Legalább öten vesztették életüket szerda reggel egy robbantásos merényletben, melyet egy helyi érdekű vonat ellen hajtottak végre, a Csecsenfölddel határos sztavropoli területen lévő Kiszlovodszk és Minyeralnyie Vodi között.

A vizsgálat eddigi adatai szerint két robbanószerkezet lépett egyidejűleg működésbe, és mindkét pokolgépet a vasúti pályatesten helyezték el, egymástól öt méter távolságban.

A terrortámadást helyi idő szerint 7.30-kor hajtották végre Kiszlovodszk közelében. A két detonáció a hat kocsiból álló szerelvény második vagonját rázta meg. A vagon lerepült a sínpárról, több kocsi kigyulladt. A detonáció öt embert megölt, harmincnégyet pedig kórházba kellett szállítani, közülük háromnak az orvosok szerint nagyon súlyos az állapota.

Három halottról már megállapították, hogy kiszlovodszki diák volt. A sérülteket kórházba szállították. A sztavropoli terület kormányzójának hivatala szerint a merényletet elkövető terrorista a robbantás után nem tudott elmenekülni a helyszínről, maga is súlyos sebesülést szerzett. A kórházba szállított férfi személyazonosságát még nem állapították meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!