Autóbombás leszámolás Dániában

Vágólapra másolva!
A dán főváros közelében felrobbant autóbombának egy halálos áldozata van, a rendőrség szerint rivális motoros bandák leszámolása áll a háttérben.
Vágólapra másolva!

A rendőrség tájékoztatása szerint a harminckét éves áldozat kapcsolatban áll mind a Hells Angels, mind a Bandidos nevű motoros bandával. A férfire a hírek szerint komolyan megorrolt mindkét motoros csapat. Mind a Hells Angelsről, mind a Bandidosról az a hír terjeng, hogy kapcsolatban állnak az alvilággal, és különösen a kábítószer terjesztésben és a prostitúcióban érdekeltek. A rendőrség még nem találta meg a robbantás okát.

A férfi gyilkosa, hogy biztosra menjen dolgában, annyi robbanóanyagot rejtett el a gépkocsiban, hogy az a benne ülő férfival együtt apró darabokra szakadt. A darabkák még kétszáz méteres távolságban is fellelhetőek voltak.

A harminckét éves áldozat gyilkossági kísérletért nyolc éves börtönbüntetést töltötte, rehabilitációja folytán gyógytornára egyedül is elhagyhatta a börtönt. Ekkor robbantotta fel ismeretlen személy, kocsijával együtt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!