Vágólapra másolva!
A labdarúgó Merkantil Bank Liga 8. fordulójának záró mérkőzésén a Vasas 2-1-re kikapott a Mezőkövesd csapatától az Illovszky Rudolf Stadionban, ezzel az angyalföldi együttes a második bajnoki meccsét is elveszítette Pintér Attila vezetésével. A találkozó után a Vasas gólját lövő Urblík József a könnyeivel küszködve nyilatkozott az M4 Sport kamerája előtt.

A Vasas az első félidőben rosszul futballozott és kétgólos hátrányba került. A fordulás után feljavult az angyalföldi csapat, Urblík József egy gyönyörű góllal szépíteni is tudott, de az egyenlítés nem jött össze, így a Vasas kikapott és csak a 11. helyen áll a tabellán. 

„Semmivel nem játszottunk rosszabbul, mint az ellenfél, ők csak védekeztek. Egész héten azt beszéltük, hogy hátul nem lehet hibázni. Két olyan gólt kaptunk, ami egészen elképesztő. 

Nem is akartak semmit. Visszaálltak védekezni és a hibáinkra vártak. Mi meg olyan csapat vagyunk, hogy ezt felkínáltuk”

 – mondta az M4 Sport kamerája előtt Urblík József.

„Ha két ilyen gólt kapunk, akkor nehéz felállni, de a második félidőben jól dolgoztunk. Amikor rúgtunk egy gólt, azt hittem, megfordítjuk a meccset. 

Voltak lehetőségeink, de úgy gondolom, hogy nincs meg az a minőség, hogy fel tudjunk bontani egy ilyen védelmet. Az édeskevés, ha a tíz játékosból ketten tudnak valamit kitalálni”

 – folytatta a 28 éves támadó, aki az interjú végén már a könnyeivel küszködött.

„Ilyen játékosok vagyunk, NB II-esek, ennyi. 

Nem akarok olyat mondani, amivel megbántanám a csapattársaimat, de ha már nincs minőség, legalább legyen meg az akarat. De az, hogy egyik sincs, az felháborító sajnos”

 – tette hozzá Urblík József, aki arra a kérdésre, hogy mi hozhatna változást azt felelte: talán ha három-négy embert elküldenének. 

A Vasas legutóbbi öt mérkőzéséből négyet elveszített és csupán a 11. helyen áll az NB II-ben. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!