A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Lemészárolták egy busz utasait Hondurasban

Vágólapra másolva!
Többségében nők és gyerekek utaztak azon a buszon, amire ismeretlen fegyveresek nyitottak tüzet Hondurasban. A mészárlásban 23 ember meghalt, 16 pedig megsebesült. Az elkövetők üzenetet hagytak hátra, amelyben a szervezett bűnözés ellen fellépő politikusokat fenyegették.
Vágólapra másolva!

Ismeretlen támadók a hondurasi Chamelecon városban helyi idő szerint csütörtök este lemészárolták egy városi busz legkevesebb huszonhárom utasát, tizenhat másikat pedig megsebesítettek - közölte a rendőrség. A fővárostól 200 kilométerre északra fekvő Chamelecon városban közlekedő busz egy sűrűn lakott negyeden haladt át, amikor a fegyveresek gépkocsijukkal eltorlaszolták a busz előtt az utat, míg más fegyveresek hátulról nyitottak tüzet a buszra - közölte Wilmer Torres, a rendőrség szóvivője.

Az utasok többsége nő volt és gyermek. Tizenhatan a buszon meghaltak, heten pedig a kórházba szállítás után. A támadók írásos üzenetet hagytak hátra, amelyben durva szavakkal szidalmaztak több, a szervezett bűnözéssel szemben kemény kézzel fellépő politikust. A rendőrség őrizetbe vett egy gyanúsítottat, az erőszakos bűncselekményeket elkövető Mara Salvatrucha banda tagját, aki a támadáshoz használt gépkocsihoz hasonló járművet vezetett. A gyanúsítottól egy pisztolyt és több automata fegyvert koboztak el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!