A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNUngvári Attila
10:20CselgáncsAbylaikhan Zhubanazar-Attila Ungvari
HUNÖzbas Szofi
11:10CselgáncsRenata Zachova-Szofi Ozbas
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

A dán ellenzék elismerte vereségét

Vágólapra másolva!
Elismerte a dán ellenzék vezetője pártjának a keddi parlamenti választásokon elszenvedett vereségét. A szavazat egyötödének összeszámlálása alapján a dán kormánykoalíció pártjai és szövetségeseik behozhatatlanul vezetnek a skandináv országban kedden rendezett parlamenti választáson.
Vágólapra másolva!

Az Anders Fogh Rasmussen kormányfő vezette liberális-konzervatív pártszövetség kapta az eddig számba vett voksok 58 százalékát. A balközép ellenzék pártjai 42 százalékot szereztek. A parlamenti választás végeredménye közép-európai idő szerint kedden éjjel fél tizenegy körül várható, ám a dán ellenzék vezetője már korában elismerte pártja vereségét.

Mogens Lykketoft, a dán szociáldemokraták vezetője párthívei előtt kedden este Koppenhágában mondott beszédében gratulált Anders Fogh Rasmussen miniszterelnöknek a kormányfő vezette liberális-konzervatív pártszövetség választási győzelméhez.

Lykketoft magára vállalta a "teljes felelősséget" a szociáldemokraták vereségéért és bejelentette, hogy a négy év múlva esedékes újabb parlamenti választások előtt távozik pártvezetői tisztségéből.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!