Moszkvában megműtötték Milosevic bátyját

Vágólapra másolva!
Megműtötték Slobodan Milosevic bátyját szerdán egy moszkvai szívközpontban: a klinika szerint ugyanolyan operációt hajtottak végre, amilyet a néhai jugoszláv elnökön is el kellett volna végezni.
Vágólapra másolva!

Borislav Milosevic műtétjéről Leo Bokerija, a moszkvai Bakuljev szívközpont vezetője számolt be az NTV orosz tévétársaságnak. "Borislavot ma megműtöttük. A műtét azonos azzal az operációval, amelyet az öccsén végre kellett volna hajtani" - mondta Bokerija, részletekbe azonban nem bocsátkozott.

Borislav Milosevictyet szívpanaszok miatt hétfőre virradóra szállították be a Bakuljev szívközpontba. A Milosevic-fivér korábban Jugoszlávia moszkvai nagykövete volt, jelenleg üzletemberként él az orosz fővárosban.

A hágai Nemzetközi Törvényszék börtönében fogva tartott Slobodan Milosevic múlt szombati halála előtt kérte, hogy szívbetegségét a Bakuljev kórházban kezeltethesse. Az ENSZ-törvényszék szökésveszélyre hivatkozva ezt nem engedélyezte számára. A 64 éves egykori szerb és jugoszláv elnök gyakori fejfájással, krónikus szívpanaszokkal és magas vérnyomással küszködött, bár egyesek azzal is meggyanúsították, hogy szándékosan túladagolt bizonyos gyógyszereket állapotának súlyosbítása, perének elnyújtása érdekében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről