A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Megtalálták a múlt héten lelőtt szlovák kannibál áldozati oltárát

Vágólapra másolva!
Két megcsonkított holttestet találtak Kelet-Szlovákiában azok a rendőrök, akik egy múlt héten lelőtt, kannibalizmussal vádolt férfi áldozatai után kutattak. A kelet-szlovákai erdőben a nyomozók egy gyertyákkal körülrakott oltárt is találtak, így feltételezhető, hogy itt végezte szertartásait a kannibál.
Vágólapra másolva!

Megtalálta a szlovák rendőrség annak a kelet-szlovákiai férfinak az áldozati helyét, aki a gyanú szerint korábban több embert megölt, és evett belőlük. Matej Curko, a "sároskőszegi kannibál" a múlt héten halt meg, amikor a rendőrség tűzharcba keveredett vele, és halálosan megsebesítette (erről itt olvashat részleteket). A számítógépében talált adatok alapján megtalált helyszínen a rendőrök két női holttestet is találtak.

Jaroslav Spisiak, Szlovákia országos rendőrfőkapitánya keddi sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a Sároskőszeghez (Kysak) közeli erdőben találták meg a gyilkosságokkal gyanúsított férfi áldozatait. A rendőrök kedd reggel egy gyertyákkal kirakott "oltárt", különböző munkaeszközöket, valamint egy sírt találtak, amelyben két megcsonkított női holttest feküdt, fóliával letakarva. A rendőrök dolgoznak az áldozatok azonosításán és a gyilkosságok rekonstrukcióján.

Curko a múlt hét elején került a figyelem középpontjába, mikor tűzharcba keveredett a rendőrökkel, akik le akarták tartóztatni. A férfi korábban az interneten megegyezett egy öngyilkosságra készülő svájci állampolgárral, akinek azt ígérte, hogy megöli, feldarabolja, majd megeszi. A Curko felhívására az interneten jelentkezett svájci áldozat később meggondolta magát, és értesítette a rendőrséget.

A szlovák rendőrség ügynöke ezután a svájci állampolgárnak adta ki magát, és találkozott a kannibállal. Amikor azonban le akarták tartóztatni a férfit, az fegyvert rántott: a tűzpárbaj után a 43 éves Curko belehalt sérüléseibe, egy rendőr állapota pedig továbbra is kritikus.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!