A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Kiesett a tizenötödikről, túlélte

Vágólapra másolva!
Egy brit férfi a felette lakó szomszédjától próbált lemászni a saját erkélyére, amikor kiesett egy új-zélandi épület 15. emeletéről. Egy tető fogta meg.
Vágólapra másolva!

Tom Stilwell lezuhant a szomszédja erkélyéről, a 15. emeletről helyi idő szerint vasárnap hajnalban, miközben a saját, egy emelettel lejjebb lévő erkélyére próbált átmászni - írja a helyi lapokra hivatkozva a BBC. A férfi csonttörésekkel és belső sérülésekkel túlélte a zuhanást.

A szomszédja szerint a 20 éves brit férfi szezonmunkára ment ki Új-Zélandra. Vasárnap, amikor rájött, hogy kizárta magát a lakásából, a szomszédját kérte meg, hogy hadd másszon át az erkélyéről a sajátjára. A szomszéd szerint Stilwell kicsit kapatos volt, de udvariasan kérte. "Nem féltem tőle, mert csak nagyon kedvesen megkérte, hogy hadd ugorjon át az erkélyemről a sajátjára. Azt is mondta, hogy nem fog bántani" - mondta a szomszéd, aki nem hitte el, hogy a fiatal férfi valóban meg fogja ezt tenni, de aztán olyan gyorsan átlendült az erkély korlátján, hogy nem tudta megállítani.

Stilwell zuhanását a szomszédos épület teteje állította meg úgy tizenhárom emelettel lejjebb. A helyi kórház orvos-igazgatója szerint ilyen esetekben megnő a túlélés esélye, ennek ellenére rendkívül szokatlan, hogy valaki egy ilyen nagy zuhanást túléljen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!