Még mindig férjet keres leszbikus lányának a milliárdos

Vágólapra másolva!
Egy hongkongi ingatlanmágnás már 130 millió dollárt fizetne annak a férfinak, akinek sikerül feleségül vennie a lányát.
Vágólapra másolva!

A vagyonát ingatlanbefektetésekből és a szállítmányozásból szerző Cecil Chao Sze-tsung már mintegy másfél éve keres férjet 33 éves, Gigi nevű lányának, aki egyébként a nőkhöz vonzódik. A milliárdos 2012 nyarán 65 millió dollárt, vagyis mintegy 14,5 milliárd forintnak megfelelő összeget ajánlott a leendő vőnek. Miután lányának azóta sem sikerült férjet találnia, az összeget most 130 millió dollárra, vagyis több mint 29 milliárd forintra emelte.

A milliárdos lánya, Gigi Chao azonban úgy nyilatkozott, örömmel lesz jó barátja bármelyik férfinak, aki jelentős összeggel támogatja Faith in Love nevű szervezetét, de csak akkor, ha a szóban forgó férfi nem vágyik többre. "Nem, még egymilliárd dollárért sem" – mondta a South China Morning Post című lapnak férjhez meneteli szándékáról, miután apja néhány nappal ezelőtt közzétette felhívását egy malajziai újságban.

A Nanyang Siang Pau című malajziai lapnak január 20-án adott interjújában a multimilliomos Cecil Chao Sze-tsung sajnálkozott amiatt, hogy bár 2012-ben tett 65 millió dolláros ajánlata több mint 20 ezer jelentkezőt vonzott, senkinek sem sikerült meghódítania Gigit. Szokatlan kezdeményezése ellenére a mágnás állítja, hogy nem akar beleszólni lánya magánéletébe. "Csak azt szeretném, ha boldog házasságban élne, és születnének gyerekei, akik örökölhetnék a vagyonomat" – mondta.

Gigi Chao a South China Morning Postnak arról beszélt, hogy apja új ajánlata sérti nőnemű partnerét, akivel kilenc éve van együtt, és aki számtalan alkalommal kérte már az üzletembert, hogy ne tárgyalja ki az ügyet a sajtóban. Gigi Chao egyébként apja ingatlanvállalatának igazgatója, és sok időt tölt jótékonysági munkával is. Alapítója például a Faith in Love-nak, amely Ázsia-szerte a szegénység felszámolásáért fáradozik. A melegek, a leszbikusok és a transzszexuálisok jogainak ismert szószólója. Apjára nem haragszik szokatlan kezdeményezése miatt. "Tudom, hogy szeret engem. Mindössze arról van szó, hogy ő egy más korban született, és ezért nehezen érti meg a homoszexuális közösség jogaiért vívott harcomat" – mondta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!