Azonosították az egyik ankarai merénylőt

Ankara, merénylet, robbantás
Ankara, 2015. október 10. Török rendőrök az áldozatok zászlókkal letakart holttestei mellett a kettős robbantásos merénylet helyszínén egy béketüntetés gyülekezőhelyén Ankarában 2015. október 10-én. A török fővárosban elkövetett merényletnek legalább harminc halálos áldozata és mintegy 126 sebesültje van. A menet résztvevői az ország délkeleti részén a török állam és kurd fegyveresek között zajló konfliktus ellen terveztek tiltakozni. (MTI/AP/Burhan Ozbilici)
Vágólapra másolva!
A török hatóságok azonosították az október 10-i ankarai terrorakció egyik elkövetőjét, azt az öngyilkos merénylőt, aki társával több mint száz embert küldött a halálba.
Vágólapra másolva!

Ahmet Davutoglu török miniszterelnök hétfőn az AHaber hírtelevíziónak adott interjújában közölte, a másik elkövető azonosítása még folyamatban van.

Török rendőrök az áldozatok zászlókkal letakart holttestei mellett Forrás: MTI/AP/Burhan Ozbilici

A bombatámadással összefüggésben eddig 15 embert vettek őrizetbe, közülük négyet vasárnap este tartóztattak le. Őket robbanószerkezetek készítésével és az alkotmányos rend megdöntésére tett kísérlettel vádolják - részletezte az Anadolu török állami hírügynökség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!